2016 wordt topjaar voor hoogsensitieve personen

2016 hoogsensitiefHoe kijk jij terug op 2015? Zelf vond ik het een zeer geslaagd jaar. En dat zeg ik niet alleen omdat mijn boek is verschenen. Er waren namelijk een paar hoogtepunten op het gebied van hoogsensitiviteit:

Afgelopen jaar hebben veel mensen dus kennisgemaakt met hoogsensitiviteit. Meer hoogsensitieve personen zijn zich bewust geworden van hun eigenschap. Hoewel er nog behoorlijk wat misverstanden over hoogsensitiviteit bestaan, zal er uiteindelijk ook meer begrip voor ontstaan. Daardoor zullen steeds meer hoogsensitieve én niet-hoogsensitieve personen van de eigenschap kunnen profiteren. Thuis, op school en vooral ook op het werk.

Daarom voorspel ik: 2016 wordt een topjaar voor hoogsensitieve personen!

Pieter Offermans (1982) is auteur, blogger en hoogsensitief werknemer. Hij voltooide een letterenstudie aan de Radboud Universiteit en heeft sindsdien in diverse organisaties gewerkt. In zijn boek De Hoogsensitieve Werknemer laat hij op een nuchtere en praktische manier zien hoe organisaties hun hoogsensitieve medewerkers optimaal kunnen inzetten.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone