Mijn boek ‘De Hoogsensitieve Werknemer’ is uit!

boek De Hoogsensitieve WerknemerYes! Vandaag verschijnt mijn boek De Hoogsensitieve Werknemer! Je zult begrijpen dat ik erg blij ben. Niet alleen omdat een eerste boek een bijzondere mijlpaal is, maar ook omdat ik – na maanden hard werk – mijn bevindingen met de wereld kan delen.

In De Hoogsensitieve Werknemer laat ik zien wat organisaties kunnen doen om hoogsensitieve medewerkers optimaal in te zetten. Deze werknemers (15-20% van het totaal) functioneren het beste in een kalme, stimulerende omgeving. Ze presteren in zo’n setting zelfs gemiddeld beter dan anderen, concluderen wetenschappers. Maar in een hectische omgeving zijn hoogsensitieve werknemers juist minder productief en lopen zij ook een groter risico om gestrest en burn-out te raken.

De Hoogsensitieve Werknemer biedt praktische adviezen aan managers en hr-adviseurs, maar het boek is minstens zo interessant voor hoogsensitieve werknemers die hun relatie tot werken beter willen begrijpen.

Je kunt het boek direct bestellen via Bol.com of de boekhandel.

De Hoogsensitieve Werknemer testimonial
Esther Backbier, expert op het gebied van hoogbegaafde professionals, heeft het boek al gelezen en stuurde mij deze reactie. Erg blij mee!

Pieter Offermans (1982) is auteur, blogger en hoogsensitief werknemer. Hij voltooide een letterenstudie aan de Radboud Universiteit en heeft sindsdien in diverse organisaties gewerkt. Op zijn website De Hoogsensitieve Werknemer schrijft hij over HSP & werk.

Deel dit bericht:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone