Tijd voor een (piepklein) feestje!

feestjePoeh!

Wat waren de afgelopen dagen spannend! Op 1 december verscheen mijn boek De Hoogsensitieve Werknemer. Het was natuurlijk even slikken, want je weet nooit of ‘de wereld’ wel op je verhaal zit te wachten.

Maar gelukkig ontving ik vele positieve reacties. Hoogbegaafdheidexpert Esther Backbier schreef een sympathieke recensie. En in mijn mailbox en op social media regende het berichten:

“Absoluut het lezen waard!”
“Heel fraai, duidelijk en iets dat organisaties zich ter harte zouden kunnen nemen.”
“Fijn dat dit boek er is, ik ben blij voor de medewerkers die hiervan profijt gaan krijgen.”
“Hoe meer deze werknemers de kracht van hun gave ontdekken, hoe minder onnodig verzuim er zal zijn! Mooi werk Pieter!”
“Heel goed dat dit boek bestaat! Hoop dat het op veel plekken bekend en gehanteerd wordt.”

Het thema ‘hoogsensitiviteit op het werk’ leeft dus wel degelijk!

Dat stemt hoopvol.

Maar natuurlijk is dit pas het begin. Op het moment zijn er nog talloze organisaties die niet weten wat ervoor nodig is om hoogsensitieve werknemers optimaal te laten presteren. Met alle nare gevolgen en gemiste kansen van dien. Samen met een groeiend aantal mensen blijf ik me daarom inzetten voor meer begrip voor hoogsensitiviteit in organisaties.

Een mooi begin, dus, en een piepklein feestje mogen we dan ook wel vieren. Laten we hopen dat een boek als De Hoogsensitieve Werknemer over een paar jaar helemaal overbodig is. Dan maken we er een knalfuif van!

Pieter Offermans (1982) is auteur, blogger en hoogsensitief werknemer. Hij voltooide een letterenstudie aan de Radboud Universiteit en heeft sindsdien in diverse organisaties gewerkt. Op zijn website De Hoogsensitieve Werknemer schrijft hij over HSP & werk.

Deel dit bericht:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone